Renée en Ingrid

“Dankzij deze formule kunnen we het rustiger aan doen zonder financieel te moeten inboeten"

Werkwijze

Wij bieden jou een contract aan met een vooraf bepaalde uitlooptijd. We kunnen wel even wachten en geven jou ondertussen de zekerheid.
We rekenen gemiddeld 12 à 18 maanden om de vergunningen in orde te brengen. Soms gaat het ook sneller. Een voorbeeld uit de praktijk: we finaliseerden de verkoopakte met de zelfstandige uitbater van een handel in mobilhomes op een jaar tijd. We kwamen overeen dat de verkoper nog tot 18 maanden na de verkoopdatum in het pand mocht blijven. Op die manier kon men genieten van een uitstap op 2,5 jaar en beschikte men reeds na een jaar over de koopsom. Na 2,5 jaar gingen we van start met de afbraakwerken. De nieuwe supermarkt op de site opende uiteindelijk 3,5 jaar na de compromisdatum de deuren.

Het grote voordeel?

Je bent zeker van jouw directe en verdere toekomst.

Campingcars Vervaet: “Menselijke, betrouwbare aanpak”

Het oud pand van Campingcars Vervaet uit Lokeren maakte plaats voor een nieuw Lidl-filiaal. De oud-eigenaar blikt tevreden terug op de samenwerking met Groep Vanhee:

“In 2011 leerden we zoon William kennen, die toen op zoek was naar mogelijke aan te kopen terreinen. Hij sprong binnen in de toonzaal, stelde het bedrijf kort voor en liet zijn kaartje achter. We dachten toen niet aan stoppen, maar hielden de gegevens wel bij. Enkele jaren later kwam William nog even langs. Ons pensioen kwam in zicht en onze dochters hadden geen interesse om de familiezaak verder te zetten. Diverse andere partijen waren wel geïnteresseerd in het terrein. Het verschil in aanpak werd echter al snel duidelijk. Groep Vanhee is het meest menselijk: geen onderhandelaars in maatpak, maar vader en zoon. We herkenden hetzelfde familiaal gevoel dat wij ook steeds uitstraalden naar onze klanten. Er werd geluisterd naar onze zorgen en noden. En de zaak kreeg de nodige tijd om uit te bollen. De mondelinge afspraken werden uiteindelijk correct vertaald in de overeenkomst. Er werd op geen enkel moment druk opgelegd en we werden van elke stap op de hoogte gehouden. Kortom: Groep Vanhee is zeer betrouwbaar en wij zijn heel tevreden.”

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bekijken graag hoe jij het maximum haalt uit jouw commerciële eigendom. Een win-winsituatie die jouw en onze toekomst veiligstelt.