Altijd onderweg

Wij zijn altijd onderweg, op zoek naar nieuwe kansen. Dat kan een goed gelegen perceel grond met of zonder af te breken bebouwing zijn, een bestaande baanwinkel in uitbating, supermarkt of een oud terrein dat aan reconversie toe is. Is er interesse om te verkopen? Dan bekijken wij de slaagkansen. We gaan immers enkel overeenkomsten aan voor terreinen met een hoge slaagkans en vlot dossierverloop.

 

Steeds een luisterend oor

Waar lig jij wakker van? Je wil nu stoppen, verkopen en genieten van een welverdiend pensioen? Je zou graag stoppen maar hebt nog lopende contracten voor een bepaalde tijd? Of je wil nog even doorgaan, maar denkt wel na over jouw toekomst of opvolging? Wij denken met jou mee op korte en op lange termijn. Van een informele, persoonlijke babbel in alle vertrouwen tot een diepgaande analyse en grondige opvolging door onze experten. Wij werken een oplossing op maat uit. Want elke situatie is anders.

 

We zijn een familiaal, kredietwaardig bedrijf dat al meer dan dertig jaar kort op de bal speelt en zich omringt met specialisten.

Zaakvoerder Franky Vanhee

Wat mag je van ons verwachten?

Discretie

Je kan op beide oren slapen: onze gesprekken blijven vertrouwelijk. We leggen dit graag vast in een vertrouwelijkheidsovereenkomst.

Flexibiliteit en snelheid

Wij laten er geen gras over groeien. We beslissen snel, steeds met oog voor flexibiliteit, in functie van de AAA retailer en toekomst.

Correctheid

Eerlijke marktprijzen, waarbij onze medewerkers de evoluties nauwgezet opvolgen, daar mag je op rekenen!

Expertise

Eén plus één is drie: onze experts zijn krak in hun vak, snel en uitstekend geïnformeerd over de meest recente evoluties.

Dit team staat voor jou klaar

Meer weten over onze experten?

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bekijken graag hoe jij het maximum haalt uit jouw commerciële eigendom. Een win-winsituatie die jouw en onze toekomst veiligstelt.