V-Markt Brugge - Handelscentrum

Handelscomplex met meerdere handelspanden

Scroll down

Op de locatie van de oude veemarkt werd een handelscentrum gecreëerd met 12 winkelruimtes die samen een verkoopsoppervlakte van een kleine 10.000m² beslaan. Intussen is het centrum volledig ingebed in de reeds bestaande handelsactiviteiten aan de Sint-Pieterskaai en is er een complete eenheid gevormd.

Location

Veemarktstraat - Sint-Pieterszuidstraat, Brugge

Surface

10.000m²

Status

Opgelever 09 - 2012

Design

Vyvey & Partners

De locatie en de nabijheid van het slachthuis werkten inspirerend om het ontwerp de suggestie van een overdekte markthal mee te geven.
Het project werd opgevat als een gesloten geheel met centraal een openbare open ruimte. De open gebieden van de straat werden verder binnen getrokken tot in een centraal uitgewerkt knooppunt met terrassen, plein, rust- en activiteitenzone en geïntegreerde cafetaria.

Onder meer Lidl, Maxi Zoo en Action Non Food openden hier recent een nieuwe vestiging. Ook Zeeman, Pronti, Dreambaby, Hubo en Buurtslagers en Leenbakker vonden hier een nieuw verkooppunt.

Dit prachtige winkelcomplex werd genomineerd voor de shopping awards 2012.

Nog meer realisaties

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bekijken graag hoe jij het maximum haalt uit jouw commerciële eigendom. Een win-winsituatie die jouw en onze toekomst veiligstelt.